CategoriesPrzepisy

Przepis na sałatkę z kalarepy, z awokado i migdałami

Sałatka z kalarepy, awokado i migdałami

Przygotowanie:
Czas gotowania:
Łączny czas:

Sałatka z kalarepy, awokado i migdałami to idealne połączenie smaków dla tych, którzy szukają czegoś nowego i ekscytującego.

Składniki:

  • 1 średnia kalarepa
  • 1 dojrzałe awokado
  • 50g migdałów
  • Sos vinaigrette

Pokrój kalarepę i awokado na małe kawałki. Migdały podpraż na patelni. Wszystko wymieszaj i polej sosem vinaigrette.

2 porcje

Informacje o wartościach odżywczych: 250 kalorii na porcję

Wygląda smakowicie? Zamów już dziś

Pamiętaj, że oferujemy darmową dostawę do domu dla zamówień od 50 zł. Te i wiele innych warzyw zamówisz w naszym sklepie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *